Corona Örnsköldsvik Coronavirus Virus Jourstäd Övik

Corona Örnsköldsvik Coronavirus Virus Jourstäd Övik

Corona Örnsköldsvik har orsakat mycket ändrade rutiner. Detta virus som coronaviruset har fått oss på Jourstäd Övik att agera. Vi håller strikt på alla regler som gäller. Krisinformation uppdaterar oss om senaste nytt inom Covid-19. Utbudet av information finns lätt åtkomligt idag.

Vad kan du som kund tänka på innan vi anländer på grund av Coronavirus?

Innan vi anländer för er städning eller vad du bokat, så se till att ta bort alla saker som kan bära smitta. Mycket information ges idag ut i tidningar, media och detta är bra. Men ingen är helt hundra på hur detta virus sprider sig. Försiktighet är därför av stor vikt att ta del av. Viktigt är att vi alla hjälps åt under dessa tider. Tillsammans kan vi minska risken för smitta.

Hur städar vi under Corona Örnsköldsvik?

Kan sammanfattas som så att det städas som förut, men med stor försiktighet och varsamhet. Hela Örnsköldsvik har lamslagits just pga detta. Våran städfirma har trots det försökt anpassa oss efter reglerna. Finns mycket bra information att ta del av idag. Förhoppningsvis så är detta över inom kort. Vaccin från Pfizer är på gång och vaccinering har startat runt om i världen. Fantastiska nyheter för alla i världen.

Vilka skyddsutrustningar använder vi under städningen?

Munskydd används samt sprit att desinficera ytorna. Försiktighet gäller också vid beröring och inandning där personer vistats nyligen. Vid mycket speciella fall kan gasmask nyttjas. Avfall tas hand om på ett omsorgsfullt sätt.

Flyttstädning hur berörs den under virusets tider?

Fördelen med flyttstädning är att då är lokalen tom på personer. Trots det så används ytterst stor försiktighet. För att förhindra smitta mellan människor så är försiktighet ledordet. Flyttstädningarna i Örnsköldsvik har ökat rejält. Detta är kul och utmanande på alla sätt och vis.

Bokar ni in även under dessa tider med Coronavirusets grepp i Övik?

Bokningar sker helt som vanligt. Samma höga kapacitet rakt igenom hela vår organisation. Du kan som bokare få fler frågor som berör just detta med Corona smittan. En trygghet för dig som kund, samt för oss som företagare. Strävan är att alla våra kunder skall få bra kvalitèt under denna svåra tid med Covid-19 i Örnsköldsvik.

Hur kontaktas vi under Corona i Örnsköldsvik enklast?

Kontaktvägarna är många. Enklast ställer du dina frågor via våra formulär eller direkt via e-post. Snabba svar lovar inom ett par minuter. Ser ni hellre att ni vill ringa så är ni välkomna att slå oss en signal.

Snabboffert

info@jourstadsverige.se

0738-41 95 67